• −10%
Tiny Love Treasure The Ocean Take-Along Mobile
zoom_out_map
- 10%

Tiny Love Treasure The Ocean Take-Along Mobile

Treasure the Ocean 3-in-1 Take Along Mobile on värviline ja kaasahaarav mobiil, mis läheb koos teie lapsega kõikjale kaasa. Juba väga väikesest peale hindavad beebid turvatunnet ja järjepidevust, mida see tekitab, kui nad seda kõikjale kaasa võtavad.

30,59 €
33,99 €
1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 0,31 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Kaunilt kujundatud

Treasure the Ocean Take Along Mobile'il on ilus esteetika, mis sisaldab mustvalgeid mustreid, mis pakuvad noorematele beebidele olulist visuaalset stimulatsiooni.

Kinnitusvariandid

Universaalne kinnitus sobib enamikule mänguväljakutele, lapsevankritele ja lapsevooditele. Kasutage vaheldumisi konksuga kinnitust lapsevoodite ja mänguväljakute jaoks ning suurt klambrit lapsevankrite jaoks, et kasutada seda kodus või teel olles.

Rahustavad meloodiad

Kaasa võetaval mobiilil on 30 minutit muusikat ja 5 pidevat meloodiat, et pakkuda väikestele lastele lõbusat muusikalist vaheldust ja märkimisväärset helistimulatsiooni.

Pehmed tegelased

Treasure the Ocean Take Along Mobile'il on kolm pluusist tegelast, kes meelitavad teie last suhtlema.

Toote kirjeldus

Treasure the Ocean 3-in-1 Take Along Mobile on värviline ja kaasahaarav mobiil, mis läheb koos teie lapsega kõikjale kaasa. Juba väga väikesest peale hindavad beebid turvatunnet ja järjepidevust, mida tekitab selle kaasavõtmine kõikjale, kuhu nad lähevad. Mobiilil on 30 minutit muusikat ja 5 võluvat meloodiat, mis aitavad teie pisikest rahustada ja lõbustada. Värvilised üleval rippuvad ja pöörlevad ookeanitegelased, kelle suured silmad ja naeratavad näoilmed pakuvad väikestele beebidele olulist visuaalset ja emotsionaalset stiimulit ning julgustavad neid helisid tekitama ja suhtlema. 3-in-1-mobiili Treasure the Ocean 3-in-1 Take Along Mobiles nutika disaini tõttu on seda lihtne kinnitada enamiku mänguväljakute, lapsevankrite ja lapsevoodite külge, mistõttu on see ideaalne reisimänguasja. Lummav akvarelldisain koos oluliste mustrite ja valge mustriga ning lõbusa muusikavalikuga ergutab teie pisikeste meeli ja soodustab suhtlemisoskusi.

Lisainfo

Tootja
Tiny Love
Toote tüüp
Mänguasjad

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet