• −10%
InnoGio GIOwarm pudelisoojendaja GIO-370
zoom_out_map
- 10%

InnoGio GIOwarm pudelisoojendaja GIO-370

InnoGio GIOwarm pudelisoojendaja GIO-370

GIOwarm on pudelisoojendaja, mis on loodud selleks, et aidata vanematel kiiresti tagada oma laste söögi õige temperatuur.

75,60 €
84,00 €
1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 0,76 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Kaasaskantaval GIOwarm beebipudelisoojendajal on kaasaegne ja peen disain. Tänu selle tootmisel kasutatud kvaliteetsetele materjalidele on seda lihtne puhtana hoida. Selle väike suurus võimaldab soojendajat vabalt mugavasse kohta liigutada ja sööki soojendada igal pool ja igal ajal. See ei võta palju ruumi, nii et saate selle hõlpsasti kaasa võtta reisile või jalutuskäigule, sest sellel on sisseehitatud aku, mis täislaetud kujul võimaldab küttekeha töötada temperatuuri säilitamise režiimil kuni 12 tundi.

Vaikne, veevaba ja diskreetne töö ajal. See soojendab toitu ilma auru kasutamata, seega ei ole meil selle kasutamiseks vaja vett, mis on kuumutamisel sageli problemaatiline ja ohtlik. Soojendajal on sisseehitatud steriilne plaat, mis toiduga kokku puutudes kuumutatakse soovitud temperatuurini ja seega on lapsele mõeldud toit kiiresti soojendatud ja sulatatud.

GIOwarmi laetakse USB-kaabli kaudu, nii et seda saab kasutada ka reisil olles, nt autos, ning see töötab mitmes režiimis. Temperatuurivahemik võimaldab kiiresti kuumutada ja hoida sööki soovitud temperatuuril.

Soojendajal on adapterid, mis võimaldavad soojendada toitu kõikides turul saadaolevates pudelites. Tänu adapteritele ühildub see kõigi juhtivate kaubamärkide beebipudelitega.

GIOwarm soojendaja on suurepärane ja ohutu toode, mis on mõeldud plastist ja klaasist pudelite ja anumate soojendamiseks. Tänu selgele ekraanile saate täpselt kontrollida kuumutusaega ja -võimsust.

Sisseehitatud aku mahutavusega 13 200 mAh, mille täislaadimise korral suudab seade töötada kuni 12 tundi režiimis ""temperatuuri säilitamine"". Lisaks võimaldavad selle mõõtmed, kuju ja ilus, kaasaegne välimus sobida mis tahes interjööri.

Lisainfo

Tootja
InnoGio
Toote tüüp
Lutipudeli soojendajad

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet