Espiro Only 2024 2in1

Kerge ja kompaktne käru, ideaalne aktiivsetele vanematele. Üks ost kogu käruajaks (kuni 22 kg). Nüüd 2024 kollektsioonis.

584,10 €
649,00 €
Värv
  • 310 stylish black
    310 stylish black
    Eeldatav tarne 1 kuni 7 t.p
Kogus
tarneaeg nõudmise korral

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 5,84 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Espiro Only vankrikomplekt pakub täielikku funktsionaalsust ja lisatarvikute rikkust kerges ja kompaktses vormis. Disainitud kogu jalutuskäru kasutamise perioodiks, et teenida vanemaid esimese 4 lapse eluaasta jooksul ilma eraldi jalutuskäru ostmata.

Espiro Only vankrikorv kaalub vaid 3,9 kg. Selles on avar ja mugav siseosa, mida täiendab kõrgekvaliteetne bambusest kattega madrats. Kandekorvil on topeltventilatsioonisüsteem, mis tagab õige õhuringluse ja termilise mugavuse kuumadel päevadel. Jahedamates ilmades isoleeritakse korvi ventilatsioon sees asuva Hot&Cool kraega. Lisaks kaitseb tuule eest magneteid kasutav kaelakate korvile kinnitatud katte küljes.

Espiro Only vankrikorvi oluliseks tunnuseks on sisseehitatud sääsevõrk ja katuseluugi intuitiivne laiendusfunktsioon. Tänu sellele ei ole suvel vaja kasutada lisatarvikuid valguse või putukate eest kaitsmiseks. Kasutatud on kvaliteetseid kangaid, lisakaitsega veekindel ja topelt UPF 50+ kaitse, mis kaitseb väikest last välistegurite eest.

Espiro Only on disainitud kogu käru kasutamise perioodiks. Seetõttu, kui laps hakkab iseseisvalt istuma, on aeg üle minna jalutuskäru režiimile, mis aitab tal maailma avastada teisest vaatenurgast. Espiro Only'st tänu kahepoolsele istmele saab laps sõita nii näoga kui ka seljaga sõidusuunas. Ja see kõik tema jaoks kõige optimaalsemas asendis. Seda tagab jalgade, seljatoe, katuse ja rihmade reguleerimine. Seetõttu vastab jalutuskäru vajadustele kasvava lapse jaoks. Espiro Only jalutuskäru on varustatud ka magnetilise pandlaga, mis hõlbustab ja lihtsustab lapse kinnitamist ja lahtihaakimist jalutuskäruks. Lisaks võimaldab seljatoe täielikult lameks langetamise võimalus lapsel jalutuskäru ajal vabalt ja mugavalt magada. Kõik see funktsionaalsus, kokkuvõttes vaid 4 kg kaaluv jalutuskäru iste.

Kaasaegsed vanemad ootavad lihtsaid lahendusi, täielikku funktsionaalsust ja lisatarvikute rikkust kerges ja kompaktses vormis. Seetõttu on Espiro Only raam valmistatud kergest alumiiniumist, mis käib kokku vaid ühe liigutusega ja kaalub vaid 7 kg. Kokkupandud raam võtab tõesti vähe ruumi, seega on seda nii mugav kanda, hoida lame või püstises asendis.

Espiro Only'l on mugavad hooldusvabad rattad, mis toimetavad erinevatel pindadel. Lisaks on Espiro Only jalutuskäru suureks eeliseks ruumikas kinnitatav-avatav korv kiire ligipääsuga.

Espiro Only on vastus kõigele, mida kaasaegsed vanemad vajavad

Komplekti kuuluvad:

  • Adapterid turvahällile
  • Bambusest madrats
  • Sisemine Hot&Cool krae
  • Mähkimisalus
  • Topsihoidja
  • Sisseehitatud sääsevõrgud
  • Vihmakiled
  • Emme kott

Lisainfo

Tootja
Espiro
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet