MOON Clicc 2in1
zoom_out_map

MOON Clicc 2in1

Saksa kerge 2-ühes Moon Clicc jalutuskäru sobib ideaalselt lastele sünnist kuni 4-5-aastaseks saamiseni igal aastaajal. Suurepärane kvaliteet, rikkalik varustus, maksimaalne tähelepanu detailidele, suured vastupidavad rattad ja täielik kohandamine omaniku jaoks. Kõike seda on tootja Clicc mudelis suutnud realiseerida!

499,00 €
Logi sisse ja hind on 474.05 €
Värv
  • Black
    Black
    1-7 t.päeva
  • moss green
    moss green
    1-7 t.päeva
  • mud
    mud
    1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 4,99 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Vankrikorv

Imikutele mõeldud suur ja mugav Moon Clicc vankrikorv muutub lapsele kaitseks mõnusaks pesaks. Seda saab kasutada mitte ainult jalutuskäikudel, vaid ka kodus. Vankrikorv sobib suurepäraselt päevaseks uinakuks. Vajutage külgedel olevaid nuppe ükshaaval ja tõmmake kapuutsil olevat käepidet. Eemaldage vankrikorv raamilt ja pange see lapse toa.

Õues hoolitseb kiik mugavuse ja turvalisuse eest igas ilmas. Suur kapuuts täiendava jaotisega, mida saab ühe käega lihtsalt reguleerida, kaitseb beebit hästi, kui see on täielikult avatud. Koos soojaga jalgadele mõeldud kattega muutub vankrikorv tõeliseks kaitsekesta, kus on isegi kõige tugevamas tormis hubane magada. Kuumadel päevadel saate suure avatud ventilatsiooniosaga kapuutsi avada.

Üks olulisemaid eeliseid Moon Clicc vankrikorvi puhul on selle asukoht raamil. See seisab piisavalt kõrgel ja ema ei pea beebi panemiseks või võtmiseks väga painutama. See on eriti oluline esimestel nädalatel ja kuudel pärast sünnitust. Vankrikorvi sisemusel on soojustatud küljed, mis ei lase tuulel läbi puhuda. Kõiki kangaid on vajadusel lihtne eemaldada ja pesta. Ortopeediline paks madrats toetab beebi pea, kaela ja selga õiges asendis.

Jalutuskäru

Peamine omadus Clicc jalutuskäru on hiiglaslik kapuuts, mis katab beebi jalgeotsad istuvas asendis. Laps ei karda vihma ega tuult! Avage kapuuts maksimaalseks ja see katab beebi täielikult. Vaatlusakna kasutamiseks ja uudishimuliku lapse jälgimiseks kasutage mugavat magnetiga kardinaga vaatlusakent.

Jalutuskäru saate paigutada ema poole või liikumissuunas. Istme asendist sõltumata saate seljatoe hõlpsalt horisontaalasendisse lasta. Lihtsalt tõmmake tagant olevat kangast ja seadke mugav kalle: istuv, pool-lamav või täielikult lamav. Une ajal beebi mugavuse tagamiseks reguleerige jalaosa - nii muutub Moon Clicc jalutuskäru vankriks, kus laps saab puhata.

Reisija ohutuse eest vastutavad pööratav kaitse ja pehmete patjadega viiepunktilised turvarihmad. Rihmad kohanduvad lapse kasvades kõrguse järgi, kaitsja on kaetud kvaliteetse ökoloogilise nahaga. Ülemised rihmad saab vajadusel lahti võtta, kuid neid ei saa täielikult eemaldada - need on seljatoe külge kinnitatud.

Raam

Esimene asi, millele tähelepanu pööratakse, vaadates Moon Clicc, on käepide. See on kaetud pehme kvaliteetse ökoloogilise nahaga, millel on korralik ja lakooniline õmblus. Keskosa on kõrguse reguleerimise nupp. Vajutage sellele ja valige endale sobiv positsioon. Külgedel käepideme küljes on konksud koti jaoks, mis kuulub vankri komplekti.

Suured ja tugevad rattad haakuvad teega hästi. Need liiguvad suurepäraselt isegi probleemsetel lõikudel. Sellise jalutuskäruga saate probleemideta jalutada talvel metsas või minna maale. Pehmed kummist rehvid ei karda torkeid! Iga ratta vedrustus tagab lapsele mugava sõidu isegi mõhnadel ja künklikel teedel!

Korvi mahub kõik, mida vajate jalutuskäigul! Hea juurdepääsu abil mahutate siia isegi suure õhupalli. Mis tahes eseme võib ilma probleemideta kätte saada, kartmata lapse rahu segamist. Šassii on lihtne kokku panna koos jalutuskäru plokiga kahe käega. Kokkupandud Moon Clicc võtab vähe ruumi ja saate selle hõlpsasti auto pagasiruumi panna.

Komplektatsioon

• Šassii koos ratastega

• Vankrikorv

• Jalutuskäru

• Vihmakile

• Emakoti (koos mähkimisalusega)

• Jalgadele mõeldud kate

• Turvatooli adapterid

Mõõtmed

• Vankrikorviga kaal: 10,8 kg

• Jalutuskäru kaal: 10,2 kg

• Šassii laius: 61 cm

• Käepideme kõrgus ülemises asendis: 92-107 cm

• Kokkupandud mõõtmed: 68x61x29 cm

Lisainfo

Tootja
Moon
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet