• −10%
TUTIS MIO Plus Thermo Black edition 2/1
zoom_out_map
- 10%

TUTIS MIO Plus Thermo Black edition 2/1

Tutis Black Edition lapsevankrid on luksuslik ja eksklusiivne kollektsioon, mis koosneb kahest mudelist: Rose Gold ja Obsidian. Nendel lapsevankritel on ehetaolised detailid, mis sobivad iga lapsevankri värvilahendusega, lisades neile luksust. Selle kollektsiooni Mio Plus Thermo lapsevankritel on nahast käepide, mis on nii vastupidav kui ka pehme käepärane.

899,10 €
999,00 €
Värv
  • Rose Gold
    Rose Gold
    6-20 t.p.
  • Obsidian
    Obsidian
    1-5 t.p.
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 8,99 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Must värv ei ole kunagi olnud nii põnev - piiratud koguses Tutis Mio Plus Thermo Black Collection
Kõigepealt oli Mio Plus, millele järgnes veelgi põnevam Mio Plus Thermo. Ja nüüd on aeg tutvustada uusimat Mio Plus väljaannet - Black Collection. Limiteeritud musta Mio Plus Thermo lapsevankrid on näide rikkalikust kaasaegsest elegantsist.
Seda kollektsiooni iseloomustavad täiuslikult valitud detailid, mis koos lihtsalt loovad sünergia.

Must väljaanne
Limiteeritud kollektsioon koosneb kahest mudelist - Rose Gold ja Obsidian. Mõlemal mudelil on mõned kontseptuaalsed sarnasused, nagu nahast Tutis brändi detailid, keerulised kangastekstuurid ja tikandid varikatusel, kuid neil on ka mõned iseloomulikud erinevused, mis muudavad iga mudeli ainulaadseks. Obsidian on tõeline moeetendus. Sellel jalutuskärul on sügavmust kangas, mis on ühendatud musta kroomitud karkassiga. Obsidianil olevad detailid on sobitatud ideaalselt värvilahendusega, et pakkuda peent meeldetuletust kvaliteedist, selle asemel, et olla häiriv.
Rose Goldi kangas on tumedamalt must, mis loob silmatorkava kontrasti nii lapsevoodi kui ka šassii roosakuldsete detailidega. Rose Gold mudelil on pehmem värviskeem, mis tõmbab siiski tähelepanu.

Ehtedega sarnased detailid
Nii Obsidian kui ka Rose Gold lapsevankrid on kaunistatud eksklusiivsete Tutis detailidega. Ehtedele sarnased detailid on sobitatud iga lapsevankri värviskeemiga ja sobituvad ideaalselt, lisades samas luksuse hõngu.

Eksklusiivne nahast käepide
Musta kollektsiooni Mio Plus Thermo lapsevankrid on ainsad, millel on nahast käepidemed. Tänu kõrgekvaliteedilisele nahale võite olla kindel, et käepide jääb terveks ka pärast igapäevast kasutamist. Lisaks sellele on naha pehme ja meeldiv tunne kutsuv pikaks jalutuskäiguks.

Must jalutuskäru kevadeks?
Jah, kui sellel on Thermo tehnoloogia. Must värv neelab kõige rohkem soojust, seega ei pruugi see tunduda parim valik soojaks aastaajaks, kuid Mio Plus Thermo on midagi, mis tagab lapsevankris optimaalse temperatuuri reguleerimise - Thermo Pad.

See tehnoloogia võimaldab värske õhuvoolu võrevoodisse ja takistab seega niiskuse kogunemist ning bakterite või seente kasvu. Lisaks on Black Collectioni jaoks valitud luksuslikud UV-kindlad kangad, mis ei pleekinud päikese käes, nii et saate vabalt nautida päikese käes jalutamist.

Õppimine alates esimesest päevast
Nagu kõik Mio Plus lapsevankrid, on ka Black Collectioni uutel mudelitel eriline üllatus peidetud lapsevoodi sisemusse - must-valge illustratsioon varajase arengu jaoks.

Mitmesugused kõrge kontrastsusega illustratsioonid varikatuse sees aitavad tugevdada lapse nägemist ning arendada aju ja silmade vahelisi seoseid. Kui te ei maga, pakuvad teie lapsele meelelahutust must taevas ja säravad tähed.

Lisainfo

Tootja
Tutis
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet