• −10%
Britax Romer VERSAFIX
zoom_out_map
- 10%

Britax Romer VERSAFIX

Britax Römer VERSAFIX on mõeldud laste kaitsmiseks alates 15 kuust kuni 12-aastaseks saamiseni. Uue i-Size-määruse kohaselt heaks kiidetud toode pakub usaldusväärset turvalisust ja maksimaalset paindlikkust. Istme saab paari lihtsa liigutusega ümber muuta valjastatud istmest kõrge seljatoega tugitooliks. Lapsed saavad kasutada 5-punkti turvavööde kaitset kuni 105 cm pikkuse (max. 22 kg) pikkuseni.

359,10 €
399,00 €
Värv
  • Moonlight Blue
    Moonlight Blue
    1-7 t.päeva
  • Burgundy Red
    Burgundy Red
    1-7 t.päeva
  • Space Black
    Space Black
    1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 3,59 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Britax Römer VERSAFIX lapse turvaiste - pikaajaline turvalisus teie kasvavale lapsele.

VERSAFIX autoiste on mõeldud laste kaitsmiseks alates 15 kuu kuni 12 aasta vanuseni. See vastab i-Size standardile ja seda iseloomustab lisaks ohutusele ka mitmekülgsus. See muutub turvalise 5-punktilise turvavööga autoistmest paari lihtsa sammuga kõrge seljatoega istmekõrgenduseks. Lapsi saab kinnitada 5-punktilise turvavööga kuni 105 cm pikkuse ja 22 kg kaaluni.

Taskukohane mitmekülgsus

Tänu FLIP&GROW-funktsioonile saate lapse kasvades vahetada sisseehitatud 5-punktilise turvavöö kasutamise auto 3-punktilise turvavöö vastu. Ja kuna autoistme ühtegi osa ei ole vaja eemaldada, on istme ümberpaigutamine ühest rühmast teise lihtne ja mugav. EasyRecline-funktsiooni abil saate istme kaldenurka reguleerida, et suurendada lapse mugavust, isegi kui iste on paigaldatud.

Uued ISOFIX kinnituspunktid

VERSAFIX on varustatud meie uute ISOFIX kinnituspunktidega. Kinnitused võivad toimida üksteisest sõltumatult, mis muudab autoistme paigaldamise veelgi lihtsamaks.

5-punktilised rakmed

Me usume, et 5-punktiline turvavöö on parim viis lapse turvaliseks hoidmiseks autoistmel, sest see hoiab lapse kindlalt istmes. Kokkupõrke korral jaotab turvavöö löögijõu viie punkti vahel: kaks õlgadel, kaks puusadel ja üks jalgade vahelises kinnituspunktis. See aitab kaitsta teie last iga kokkupõrke korral.

Spetsiaalsed polsterdatud õlavarjud

Meie spetsiaalsed õlapadjad sobivad mugavalt teie lapse rinnale. Need aitavad vähendada teie lapse liikumist kokkupõrke korral ja muudavad 5-punktilise valja veelgi mugavamaks. Samuti saab neid hõlpsasti eemaldada pesemiseks, ilma turvavööd ennast eemaldamata.

SecureGuard

SecureGuard-tehnoloogia aitab kaitsta teie lapse haavatavat kõhupiirkonda täiendava neljanda kinnituspunktiga 3-punktilise turvavöö juures. Hoides vöörihma optimaalses asendis, mis läheb üle teie lapse vaagnaluude, aitab SecureGuard-tehnoloogia vähendada kõhupiirkonnale mõjuvat jõudu laupkokkupõrke korral kuni 35%*, piiramata seejuures teie lapse liikumist reisi ajal.

*Britax Römeri sisekatsed keskmise 6-aastase lapse mannekeeniga Q6.

Usaldusväärne kaitse tänu kõrgele seljatoele

Kolme tasandi kaitse lapsele tänu istme konstruktsioonile: istme küljed kaitsevad lapse keha peast puusadeni, ülemine ja alumine juhik tagavad turvavöö õige asendi, polsterdatud peatugi kaitseb lapse pead ja kaela, mis tagab lisamugavuse.

V-kujuline peatugi

Meie spetsiaalselt disainitud V-kujuline peatugi pakub optimaalset kaitset külgkokkupõrgete korral, piirates lapse pea liikumist ja pakkudes samas maksimaalset mugavust. Lisaks saab peatuge ja turvavööd hõlpsasti reguleerida vastavalt lapse pikkusele.

Top Tether

Top Tether kinnitusrihm minimeerib istme pöörlemist, mis vähendab kokkupõrke korral pea ja kaela vigastuste ohtu. Tänu kahele kinnituspunktile tagab Top Tether V-kujuline kinnitusrihm teie lapsele suurema stabiilsuse ja ohutuse võrreldes traditsiooniliste rihmadega autoistmetega.

EasyRecline

EasyRecline-süsteem sobib igas vanuses lastele ja võimaldab istme lamamisasendit reguleerida, et tagada suurem mugavus. Kinnitusrihma ei ole vaja reguleerida ja laps saab jääda istmesse, mis on väga mugav.

FLIP&GROW

Kui teie laps on 100 cm või maksimaalselt 105 cm pikk ja kaalub 22 kg, peaksite integreeritud 5-punktilise turvavöö asemel kasutama 3-punktilist turvavööd. Tänu FLIP&GROW funktsioonile on seda lihtne teha vaid paari lihtsa sammuga. Reguleerige lihtsalt peatoe kõrgust ja asetage turvavöö seljatoele, et see ei läheks kaduma. Seejärel keerake FLIP&GROW reguleerimisplaati nii, et SecureGuard süsteem oleks istme kohal ja te olete valmis teele minema.

Kiirelt vabastatav kate

Teel võib juhtuda palju asju. Lapsed võivad saada autos haigeks või vedelikud võivad autosse sattuda. Seepärast oleme välja töötanud istmekatte, mida saab pesumasinas pesta. Seda saab hõlpsasti eemaldada, ilma et peaks turvavööd lahti võtma.

ISOFIX ja Top Tether (76 kuni 105 cm)

Lapse turvatool tuleb kinnitada teie sõiduki ISOFIX kinnituspunktide külge. ISOFIX on standardiseeritud kinnituspunktide süsteem, mida leidub peaaegu kõigis autodes. See tagab, et lasteiste on autos turvaliselt ja kindlalt kinnitatud.

VERSAFIXi erinõuded: ohutu paigaldus ja optimaalne stabiilsus on tagatud Top Tether kinnitusrihmaga.

i-Size autoistmed ühilduvad kõigi i-Size'i heakskiidetud istmetega. Et teada saada, kas teie sõiduki istmed ühilduvad i-Size'iga, lugege oma sõiduki kasutusjuhendit.

Paigaldamine sõiduki rakmete ja ISOFIX kinnituspunktide abil (100-150 cm)

Seda lapse turvatooli saab paigaldada, kasutades sõiduki 3-punktilisi turvavööde ja ISOFIX kinnituspunkte. See tagab, et lasteiste on turvaliselt ja kindlalt auto külge kinnitatud ka siis, kui laps ei ole autos.

Koos valjaosaga (100 kuni 150 cm)

Seda lapse turvatooli saab kinnitada auto 3-punktilise turvavööga. See on väga mugav, kui te paigaldate autoistme sõidukitesse, millel ei ole ISOFIX kinnituspunkte. Autoistmel asuvad turvavöö juhikud hõlbustavad õiget paigaldamist.

Lisainfo

Tootja
Britax Römer
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet