• −10%
Britax Romer ADVANSAFIX PRO
zoom_out_map
- 10%

Britax Romer ADVANSAFIX PRO

ADVANSAFIX PRO

Mäletate, et võtate oma lemmikmänguasja kõikidesse seiklustesse kaasa? ADVANSAFIX PRO on ka teie väikese lapse truu sõber - alati olemas, kui ta seda vajab. ADVANSAFIX PRO annab teile meelerahu aastateks ja on loodud kasvama koos teie lapsega. Uusimate i-Size ohutusstandardite (UN R129) kohaselt heaks kiidetud, annate oma lapsele igal reisil ülima kaitse. Lihtsalt muutke see paari lihtsa sammuga valjastatud istmest kõrge seljatoega tugitooliks ja see sobib alates 15 kuust kuni 12 aastani.

449,10 €
499,00 €
Värv
  • Midnight Grey
    Midnight Grey
    1-7 t.päeva
  • Space Black
    Space Black
    1-7 t.päeva
  • Atlantic Green (GreenSense)
    Atlantic Green (GreenSense)
    1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 4,49 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Pange tähele, et versioon "GreenSense🔗" kangas on valmistatud 100% ulatuses ümbertöödeldud PET-pudelitest. Iga toote kohta on kuni 138 PET-pudelist valmistatud pehme lõng, mis on seejärel ketratud 100% ringlussevõetud polüestrist valmistatud kõrgekvaliteediliste kangakattematerjalide valmistamiseks.

Tag_GreenSense.png

ÜLIM TURVALISUS

Andke oma lapsele igal reisil maksimaalne kaitse. 5-punktist turvavööd saab kasutada kuni teie laps on 105 cm pikkune (max. 22 kg), mis tähendab, et ADVANSAFIX PRO on teie väikese lapse turvalisuse tagamiseks pikema aja jooksul. Lisaks on see välja töötatud ja heaks kiidetud vastavalt uusimale i-Size standardile (UN R129) ning varustatud täiustatud turvaelementidega. Olge rahulik, SICT, XP-PAD ja SecureGuard töötavad koos, et tagada parim võimalik kaitse igas õnnetuses.


MUGAVUS JA PAINDLIKKUS KASVADES

Andke oma väikesele lapsele mugav sõit - isegi siis, kui ta pole enam nii väike! Just nagu truu kaisukaaslane, pakub ADVANSAFIX PRO maksimaalset mugavust igas lapsepõlveetapis - alates väikelapsest kuni teismeliseni. Vanematele ei ole vaja vaeva näha - ruumikas, pehmelt polsterdatud iste ja peatugi reguleeritakse vaevata, nii et saate luua oma lapsele sobivaima istme. Üleminek 5-punktilise turvavööga auto turvavööle tähendab, et ei ole vaja osta teist autoistet - ADVANSAFIX PRO kaitseb teie last alates 15 kuu kuni 12 aasta vanuseni. Kiirete seikluste päev? Keerake iste igas vanuses tagasi, et ka suurem laps saaks hõlpsasti uinuda eriti mugavas magamisasendis.

 

MEELERAHU VANEMATELE

Lõõgastuge: teie väikelapse kasvades ei ole vaja osta uut autoistet. Kerge ADVANSAFIX PRO kasvab ja kaitseb teie pisikest kogu tema lapsepõlve jooksul, muutes selle truuks kaaslaseks igal reisil. Peatoe ja rakmed on hõlpsasti samaaegselt reguleeritavad, nii et olete alati valmis liikuma - isegi siis, kui teie kallim on jälle kasvanud. Ja kui teie laps on piisavalt suur, lülitage 5-punktiline turvavöö ümber 3-punktilisele turvavööle FLIP&GROW-funktsiooni abil.

Lisainfo

Tootja
Britax Römer
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet