• −10%
Britax Max-Safe Pro turvatool
zoom_out_map
- 10%

Britax Max-Safe Pro turvatool

Las laps vaadaku suurde tulevikku, reisides usaldusväärseimal viisil - vastu sõidusuunda. MAX-SAFE PRO-ga teil on kaaslane, kes kaitseb last kuni 7-aastaseks saamiseni (125 cm / 36 kg). Sel viisil saab väike reisija kauem nautida sõitu vastu sõidusuunda ja olla valmis igasugusteks seiklusteks. Turvatool on valmistatud Saksamaal ja selle paigaldamine on lihtsam kui kunagi varem.

521,10 €
579,00 €
Värv
  • Midnight Grey
    Midnight Grey
    1-7 t.päeva
  • Space Black
    Space Black
    1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 5,21 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

MAX-SAFE PRO tagab teie pisikesele kõige turvalisema liikumisviisi - vastu sõidusuunda. Kõige ebasoodsamal kokkupõrke stsenaariumil surutakse lapse keha õrnalt pehmendatud autokindla polstriga ja see on kindlalt kinnitatud. Täiustatud küljekaitse süsteemi (SICT) abil kaitstakse last lisaks ka külgkokkupõrgete eest.

Pehme polster ja ergonoomiline disain. Tänu komplekti kuuluvale vastsündinu sisule saab laps rahulikult puhata, mis pakub täiendavat kaitset ja lamavat asendit. MAX-SAFE PRO kohandub lapse kasvuga tänu reguleeritavatele pea- ja turvavöödele. Kas vajate rohkem jalgadele ruumi? Laiendusmoodul lisab kuni 8 cm, tagades täiendava mugavuse.

Uue ClickTight süsteemi ja intelligentsete kinnitusvöödega saab tooli paigaldada kiiresti ja usaldusväärselt, tagades kiire ja kindla fikseerimise. Kogukaaluga vaid 9 kg on MAX-SAFE PRO kerge kaasas kanda. Reguleeritav pea- ja turvavöö tagavad tiheda sobivuse lapse kasvades alates 3 kuust kuni 7-aastaseks saamiseni (125 cm / 36 kg). Kui esineb mustust, lihtsalt eemaldage, peske ja asetage kate tagasi.

Looda MAX-SAFE PRO-le, et tagada lapse ohutus ja kaitse. See on vastavuses viimaste UN R129 standarditega - kohustuslik alates septembrist 2023, nii et olete täielikult valmis reeglite muutusteks. Lisaks on MAX-SAFE PRO läbinud range Rootsi Plus Testi, nii et saate olla kindel, et laps on igal reisil turvaline.

  • Turvaline sõit kuni 7-aastaseni
  • Väikeste reisijate mugavus on äärmiselt oluline, seega on Britax Romer Max-Safe Pro tool varustatud pehmendatud madala sisuga. See on mõeldud lastele kuni 87 cm pikkustena, ületades seda piiri, võime sisestusest loobuda.
  • Pea- ja turvavööde pikendamine võimaldab autokrüslul regulaarselt kasvada, kohandades selle suurust lapse kasvuga.
  • Küljepaneel SICT
  • Spetsiaalse padja kasutamisel suureneb lapsele kättesaadavate jalgade ruum koguni 8 cm. See on saladus, mis võimaldab teil pikka aega reisida lapsega vastu liikumissuunda.
  • Tootel on rakendatud innovaatiline Click Tight süsteem, mis võimaldab turvavööl automaatselt pingulduda ühe käepideme liigutusega. Reguleeritav tugijalg tagab suurema stabiilsuse ja Top Tether on veel üks oluline omadus. Seadme, mis on suunatud tagasi.
  • Mõõtmed: 58 x 44 x 77 cm.
  • Toote kaal: 9 kg
  • Sobib lastele pikkusega: 61-125 cm
  • Maksimaalne kaal: 36 kg

Lisainfo

Tootja
Britax Römer
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet