• −10%

TUTIS ELO Lux i-Size

Turvalisus, mugavus, usaldusväärsus, paigaldusmugavus ja elegantne välimus - kõik see kehtib Tutis Elo-Lux I-Size turvahälli kohta. Tasub tähelepanu pöörata ka värvivalikule, mitte iga firma ei paku valikut, tavaliselt muutub standardvärv mustaks. Tutis pakub: hall, moes piparmünt ja klassikaline must turvahällide värvitoonid!

139,50 €
155,00 €
Värv
  • Black
    Black
    Eeldatav tarne 1 kuni 5 t.p
  • Grey
    Grey
    Eeldatav tarne 1 kuni 5 t.p
  • Mint
    Mint
    Eeldatav tarne 1 kuni 5 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 1,40 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Ülikerge disain: kõigest 3,7 kg kaaluv Elo Lux I-suuruses turvatool on äärmiselt kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda. Ergonoomiline käepide lisab transpordilihtsust, võimaldades turvatooli liigutada minimaalse pingutusega.

Pehme polstriga ruumikas iste: Turvahällil on lai iste koos lisasisuga mõõtudega 61×29 cm Tänu sellele ruumikale istmele naudib teie laps reisi ajal rohkem ruumi ja maksimaalset mugavust.

ISOFIX-iga ühilduv (ISOFIX alus müüakse eraldi!): Elo Lux I-Size turvatooli paigaldamine ISOFIX-alusele ei saaks olla lihtsam. See tagab teie lapse turvalisuse tagamiseks usaldusväärse ja turvalise ühenduse.

Reguleeritavad ohutusfunktsioonid: Turvavööde ja peatoe kõrguse reguleerimine on lihtne ja probleemivaba protsess. See funktsioon võimaldab turvahälli kohandada vastavalt teie lapse vajadustele, kui ta kasvab.

Täiustatud külgkaitse: Elo Lux I-suuruses turvatool pakub optimaalset külgkokkupõrkekaitset, andes vanematele meelerahu, et nende laps on ohutu.

i-Size ohutusstandard: turvatool on ametlikult kinnitatud vastavalt uusimale Euroopa i-Size turvastandardile, tagades selle vastavuse kõige rangematele ohutuskriteeriumidele ja -eeskirjadele.

Lisainfo

Tootja
Tutis
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet