• −10%
Britax-Römer Baby Safe 5Z2 autoiste
zoom_out_map
- 10%

Britax-Römer Baby Safe 5Z2 autoiste

Britax-Römer Baby Safe 5Z2 autoiste BABY-SAFE 5Z2 on kõige kergem ja uuenduslikum autoiste meie tootevalikus. Sellel on Ergo Recline funktsioon, mis tagab teie lapsele lamedama ja tervislikuma asendi, mis muudab reisimise veelgi mugavamaks ja turvalisemaks. BABY-SAFE 5Z2 kanderaami saab kasutada alates sünnist kuni 15 kuu vanuseni ning seda saab paigaldada FLEX BASE 5Z peale autoistme turvavöö abil või mitmesuguste lapsevankrite külge.

278,10 €
309,00 €
Värv
  • Fossil Grey
    Fossil Grey
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
  • Jade Green
    Jade Green
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
  • Atlantic Green
    Atlantic Green
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
  • Space Black
    Space Black
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
  • Galaxy Black
    Galaxy Black
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 2,78 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

BABY-SAFE 5Z2 on kõige kergem ja uuenduslikum autoiste meie tootevalikus. Sellel on Ergo Recline funktsioon, mis tagab teie lapsele lamedama ja tervislikuma asendi, mis muudab reisimise veelgi mugavamaks ja turvalisemaks. BABY-SAFE 5Z2 kanderaami saab kasutada alates sünnist kuni 15 kuu vanuseni ning seda saab paigaldada FLEX BASE 5Z peale autoistme turvavöö abil või mitmesuguste lapsevankrite külge.

Optimaalne mugavus teie lapsele Ergo Recline toob ohutuse, mugavuse ja ergonoomika uue taseme. Tagasikallutus muudab lapse asendi lamedamaks ja ergonoomilisemaks, mis toetab seljaaju tervislikku arengut ja tagab teie lapse hingamisteed. Ergo Recline'i saab kiiresti sisse ja välja klammerdada - olenemata sellest, kus te parasjagu viibite. Kandekäru saab kasutada nii autos kui ka autost välja, tagades, et teie laps magab igal reisil turvaliselt ja kindlalt.

Lihtsam igapäevane kasutamine Mõeldud maksimaalseks mugavuseks: BABY-SAFE 5Z2 kanderaam kaalub vaid 3,9 kg ja on uskumatult kerge ning mugav kanda. Ülipikka päikesevarju saab hõlpsasti reguleerida, et tagada teie lapsele optimaalne kaitse. Lisaks sellele, et kanderaami on lihtne alusest lahti võtta, saab Ergo Recline'i ka ühe käega sisse ja välja klõpsata, mis tagab reisimisel täiendava paindlikkuse. BABY-SAFE 5Z2 kanderaam sobib ka Britax Römeri ja teiste juhtivate kaubamärkide lapsevankritele.

Lihtne juurdepääs ja kandja lihtne vabastamine tänu pöörlevale alusele Lapse kanderaamile asetamine ja kinnitamine on lihtne. Lihtsalt pöörake BABY-SAFE 5Z2 kandja avatud ukse poole, kui see on kinnitatud FLEX BASE 5Z külge. Kuna vabastamisnupp pöörleb koos BABY-SAFE 5Z2 kanderaamiga, on kanderaamile igal ajal lihtne ligi pääseda, mis teeb kanderaami eemaldamise veelgi mugavamaks.

Garanteeritud õige paigaldus iga kord Kui kandja kinnitatakse autosse või lapsevankrile FLEX BASE 5Z, kuuleb kasutaja selget klõpsatust, mis kinnitab, et kandja BABY-SAFE 5Z2 on õigesti kinnitatud. Lisaks sellele annab alusele paigutatud vabastamisnupu indikaator suurema meelerahu.

Lihtne juurdepääs ja vabastamine FLEX BASE 5Z pööramisfunktsioon võimaldab kandjat pöörata avatud ukse poole, mis teeb lapse kandja sisse panemise ning ka autosse ja sealt välja kinnitamise lihtsaks. BABY-SAFE 5Z2 kandja hõlpsaks eemaldamiseks aluselt tuleb seda lihtsalt pöörata nii, et vabastamisnupp oleks avatud ukse poole suunatud.

Ergo Recline - optimaalne asend igal ajal Ergo Recline toob kaasa uue ohutuse, mugavuse ja ergonoomika taseme. Tagasipööratav asend muudab lapse asendi lamedamaks ja ergonoomilisemaks, toetades seljaaju tervislikku arengut ja tagades, et lapse hingamisteed jäävad vabaks.
Üks alus, kaks istet FLEX BASE 5Z sobib beebikandjale BABY-SAFE 5Z2 ja istmele DUALFIX 3 i-SIZE - see ei paku mitte ainult optimaalset turvalisust ja mugavust, vaid on ka suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega.

Parim istumisnurk igas autos Kõik autode istumisnurgad ei ole ühesugused. Seepärast pakub FLEX BASE 5Z ainulaadset nurga reguleerimist, mis võimaldab optimeerida kandja asendit teie autos. See tagab, et teie laps sõidab mugavalt ja turvaliselt, olenemata istme nurgast teie autos.

Vastsündinu lisa Spetsiaalselt loodud selleks, et pakkuda lisatoetust kõige väiksematele lastele. Kaasasolev vastsündinute lisa koos energiat neelavate pehmendustega vähendab liigset peavõitu ja pakub lisamugavust.

Kolmepunktiline turvavöö Kolmepunktiline rakmed võimaldavad vanematel hõlpsasti lapse sisse ja välja kinnitada, ilma last häirimata, ilma et see ohustaks ohutust tänu optimaalsele külgtoele.

Külgkokkupõrke kaitse Spetsiaalselt disainitud külgmised tiivad neelavad õnnetuse korral suure osa löögijõust, hoides lapse turvaliselt isegi kriitilistes olukordades.

Kasvab koos teie lapsega Pehmendusega peatuge ja rakmeid saab ühe käega reguleerida imikule sobivaks. Lihtsalt asetage istme tagaosas asuv rakmete reguleerija lapse mõõtmetele vastavasse asendisse, et tagada peatoe ja rakmete õige asend.

Reguleeritav käepide Reguleeritava käepideme abil on lihtne seda ümber paigutada ja last kandjale asetada. Vajutage lihtsalt käepideme mõlemal küljel asuvaid nuppe, et seda lahti lukustada ja selle asendit muuta. Kui kandja on põrandal, soovitame käepideme täielikult tahapoole keerata, et vältida kiikumist.
Eriti pikk kate optimaalse kaitse tagamiseks Eriti pikk UPF 50+ päikesevari kaitseb teie last päikese ja tuule eest. Samal ajal loob see rahulikku ja kaitstud ruumi, mis soodustab reisil uinakut.

Mugav ja stiilne premium-kate Katete uus disain on võimalikult stiilne ja mugav. Katted on valmistatud veelgi pehmemast kangast, mis sobib paremini istmele, mis tähendab teie lapsele suuremat mugavust.

Kiiresti eemaldatav kate Lapsed võivad reisil olles määrduda. Jookide roiskumine, toidupuru ja mitte harvemini ka liikumispuude mõju istmele. Seepärast oleme konstrueerinud masinpestava katte. Seda saab hõlpsasti eemaldada ilma rihma eemaldamata. Puhtus ja korrasolek on hetkega tagasi ja te võite oma teed jätkata.
Isofix alus / integreeritud Isofix: tuleb osta eraldi. Katusepesa: iseseisvalt pikendatav Turvavöö ja peatoe samaaegne kõrguse reguleerimine: Jah Paigaldussuund: tahapoole suunatud Reguleeritav käepide: Jah I-Size standard: Jah ADAC hinnang: - -. Pesemiseks eemaldatav polster: Jah Kaal (kg): 3,9 Lapse ligikaudne vanus: 0-2 aastat Vastsündinu lisa: Jah Kaalurühm: 0-13 kg MÕÕTMED (CM) Laius (cm): 44 Kõrgus (cm): 62,2 Pikkus (cm): 65.5 UV-filtrid: Jah

Lisainfo

Tootja
Britax Römer
Lapse kaal
3,5-13 kg
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

mpn
68775

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet