• −10%
InnoGIO GIOvital Mini Mesh pihusti GIO-605
zoom_out_map
- 10%

InnoGIO GIOvital Mini Mesh pihusti GIO-605

InnoGIO GIOvital Mini Mesh nebulisaator on mitmekülgne ja hõlpsasti kasutatav seade. Pehmed maskid kahes suuruses tagavad õige istuvuse ja mugavuse. Tõhus nebulisatsioonisüsteem pihustab manustatava ravimi tõhusalt, vähendades seega inhalatsiooniaega. Ravimikonteineri maht on 8 ml, mis hõlbustab ravimi õiget doseerimist. Tänu seadme täpsusele kasutatakse manustatud ravim täielikult ära ja pärast inhalatsiooni ei jää nebulisaatorisse jääke. Erinevalt traditsioonilistest kompressoriga inhalaatoritest ei ole membraaniga nebulisaatoril vaja ühendada lisatarvikuid, näiteks voolikut või pihustuskonteinerit. Seade on pärast aku sisestamist või USB-kaabli abil toiteallikaga ühendamist kohe kasutusvalmis ja te peate vaid valama sobiva ravimi sisseehitatud nebulisatsioonikonteinerisse.

54,00 €
60,00 €
1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 0,54 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Ohutus
GIOvital Mini Mesh membraannebulisaator on sertifitseeritud meditsiiniseade, mis toetab hingamisteede haiguste, näiteks astma, allergiate jne. ravi. Seda saavad kasutada nii täiskasvanud kui ka edukalt inhalatsioonide läbiviimiseks lastele. Seade on testitud ohtlike või kahjulike ainete sisalduse suhtes ning on saanud kõik võimalikud kinnitused ja sertifikaadid.

Ravi tõhusus
Nebulisaator võimaldab anda patsiendile inhaleeritavaid ravimeid, st ravimeid pihustatud udu (aerosooli) kujul otse hingamisteedesse. Sõltuvalt molekulide suurusest settib selline ravim kõrile, kurgule, hingetorule ja bronhidele ning kõige väiksemad osakesed võivad jõuda kuni alveoolideni. Ravimi manustamine sellisel kujul ja sellisel viisil suurendab terapeutilist toimet ja vähendab suukaudsete ravimite manustamisega seotud kõrvaltoimeid. Inhalatsioonravi on tõhus ja ohutu ravimeetod, mida tuleks siiski kasutada ainult pärast arstiga konsulteerimist.

Põhimõte
GIOvital Mini Mesh võrgusilmainhalaator kasutab vibreerivat membraani, mis surub ravimi läbi võrgu, muutes selle peeneks aerosooliks. Tänapäevase tehnoloogia kasutamine tähendab, et membraan ei kuumene ja ravimi struktuur molekulaarsel tasandil ei muutu. Nebulisaatoril on kahepoolne võrkmembraan, mis on vastupidav ummistumisele, ning pöördpuhastussüsteem tagab, et ravimijäägid ei segune omavahel ega reageeri.

Comfort
GIOvital Mini Mesh on väikese suurusega membraannebulisaator, mistõttu seda on lihtne hoida ka väikeses korteris. Tänu väikestele mõõtmetele on see ideaalne lahendus reisijatele, kes vajavad nebuliseerimist reisi ajal. Seda saab edukalt kaasa võtta ka tavalisele jalutuskäigule. Selle kasutamine on väga lihtne - sellel on üks nupp, mis käivitab seadme kiiresti ja lihtsalt. Seadme vaieldamatu eelis on selle väga vaikne töö, sest aerosooli tekitamiseks kasutatakse ultraheli. Kasutusmugavust pakub lisaks nebulisaatori topelt toitesüsteem. See võib töötada seadmega kaasasolevate patareidega või saab seda varustada mikro-USB-pordi kaudu, kasutades komplektis sisalduvat kaablit. Patarei vahetamise vajadusest annab teada sisseehitatud LED vilkuv valgusdiood.

Seade
Koos nebulisaatoriga saate täieliku tarvikute komplekti, kuhu kuuluvad: mask lastele, mask täiskasvanutele, suukorv, nebuliseerimispakend.

Spetsifikatsioon
Tüüp - membraannebulisaator
Toiteallika tüüp - aku ja vooluvõrk (USB)
Disain - elektriline seade, kompaktne
Töörežiim - pidev töö
Seadme mõõtmed (mm) - 35 x 105 x 65
Seadme kaal (g) - 77 g (ilma patareideta)
Töötingimused - temperatuur: -20°C - 40°C, õhuniiskus 30%-85%.
Toiteallikas - 2 leelispatareid 1,5 V AA, mikro-USB (5 V)
Energiatarve - umbes 2 W
Vibratsioonisagedus - umbes 145 kHz
Nebulatsioonikiirus - ≥ 0,20 ml / min
Osakeste suurusjaotus - MMAD umbes 5 μm
Ravimi mahutavus - ≤ 8 ml
Patarei kestvus - 90 minutit, kasutades 2 AA leelispatareid
Ravimikonteineri eluiga on umbes 1 aasta (kui seda kasutatakse 30 minutit päevas).
Enne nebuliseerimise alustamist lugege palun oma ravimi kasutusjuhendit või konsulteerige oma arstiga, et teada saada, kas ravim sobib teie tüüpi nebulisaatorile.

Lisainfo

Tootja
InnoGio
Toote tüüp
Beebihooldus

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet