• −10%

Neno Aurora

Neno Aurora on mõeldud kasutamiseks alates lapse esimesest päevast. Kaasaegne elektrooniline kiikumine on alternatiiviks loomulikule kiikumisele. See kasutab pendli liikumist 5 kiirusega, et rahustada ja rahustada teie last. Selle peamised eelised on selle vahetatav disain (eemaldatav katusekate, eemaldatavad mänguasjad/padi), eelprogrammeeritud uinumislaulud ja BT-ühenduse loomine teiste seadmetega.

108,00 €
120,00 €
1-7 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 1,08 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

ROCKING LOCK

Kiikuri kasutamine on meeldiv nii lapsele kui ka lapsevanemale. Toode asendab ideaalselt ema või isa käsi ja seda on lihtne transportida. Sisseehitatud lukustusmehhanism fikseerib konstruktsiooni, nii et iste ei kõigu liigutamisel.

MOSQUITO NETO

Neno Aurora sobib ideaalselt, kui istute soojal õhtul terrassil või aias ja soovite oma pisikesel silma peal hoida. Kiikrile on paigaldatud sääsevõrk, mis takistab kokkupuudet tüütute sääskede ja kärbeste vastu.

ISTUNGIVÖÖÖD

Muretsed, et kiire väikelaps läheb üle parda? Mitte sugugi mitte! Pehme kattega ümbritsetud tugev viiepunktiline turvavöö koos jalgevahe rihmaga tagab, et teie laps on istmes stabiilselt ja turvaliselt paigal.

KONTROLLPANEEL

Oleme kujundanud Aurora rocker'i selge juhtpaneeliga, millel on nupud, et aktiveerida kõik olemasolevad võimalused kiiresti ja lihtsalt.

KAUGJUHTIMINE

Kas teile meeldib liikuvus? Siis on teil hea meel teada, et Neno Aurora on varustatud kaugjuhtimispuldiga. Selle abil saate lülitada sisse uinumis- või unerežiimi, ilma et peaksite iga kord kiikri järele haarama.

EELNEVALT LAETUD UINUMISLAULUD

Beebidele meeldib uinuda rahustavate uinumislaulude saatel. Seadme mällu eellaaditud lugude abil on teil olemas repertuaar, mis aitab teie lapsel lõõgastuda ja rahulikult magama jääda.

REGULEERITAV VARIKATUS

Kiikuri nutikas disain sisaldab eemaldatavat, kokkupandavat varikatust koos sääsevõrgu ja ripatsitega, mis on eriti mugav, kui soovite kaitsta oma pisikese silmi pimestava valguse eest.

PUSH TOYS

Plüüsist, eemaldatavad tähe- ja kuukujulised ripatsid ei ole ainult esteetiline lisa. Kontrastsete värvidega mänguasjad stimuleerivad meeli, mis mõjub positiivselt laste taju arengule.

ISIKUPÄRASTATUD KASUTAMINE

Kohandage kiikri kasutamist vastavalt oma vajadustele! Saate valida selliste võimaluste vahel nagu varikatuse eemaldamine ja reguleerimine ning padja ja mänguasjade eemaldamine.

KIIKUV LIIKUMINE

Neno Aurora kasutab pendli kiikumise liikumist, mis on harmooniline, rahustav ja rahustav. Aurora kiikumise kiirus ja intensiivsus on reguleeritav viies astmes, nii et saate seadistusi kohandada vastavalt oma väikese lapse meeleolule ja eelistustele.

BT ÜHENDUVUS

Kas teie väike laps uinub ainult Vivaldi ""Nelja aastaajal"" saatel? Meil on lahendus! Neno Aurora võimaldab teil ühendada teisi seadmeid Bluetoothi kaudu. Lihtsalt ühendage oma telefon rockeriga ja mängige valitud laulu.

KVALITEETSED MATERJALID

Pidades silmas teie väikese lapse mugavust, oleme veendunud, et istmekate on valmistatud pehmest ja vastupidavast materjalist. Lisamugavuse tagamiseks on pehme veluurpadi, mille saab vajadusel eemaldada.

LIHTNE KATTE EEMALDAMINE

Oluline on istmekatet regulaarselt pesta, et hoida see puhtana ja säilitada teie lapse hügieenilisus. Kui kangas on supi või mahlaga määrdunud, eemaldage see ja peske seda 30 kraadi juures või käsitsi maheda pesuvahendiga.

MAGAMINE MOODUS

Kui käed keelduvad kuuletumast ja teie laps vajab ikkagi kiikumist, kasutage kiikumist ja lülitage puldi abil unerežiimi (roheline SLEEP-nupp). 15 minutit kiigutamist on beebi jaoks optimaalne uneaeg.

JUHTMEGA JA JUHTMEVABA TOIDE

Neno Aurorat saab kasutada nii siseruumides kui ka õues. Kui soovite Aurora õue viia, ei pea te muretsema kaabli pikkuse pärast, sest kiikur on ka juhtmevaba toitega (AAA patareid).

TÄIENDATUD KOKKUVÕTE

Koos Neno Aurora rockeriga saate kõik komponendid, mida vajate selle nõuetekohaseks toimimiseks, nagu näiteks toiteallikas, kaugjuhtimispult ja kasutusjuhend.

LIHTNE TRANSPORTIDA

Neno Aurora kiiktooli saab teie pere kaasa võtta nii lühikestele kui ka pikematele reisidele. Seda kõike tänu klapimismehhanismi nutikale disainile. Tänu sellele lahendusele ei võta kiiktooli palju ruumi pagasiruumis, mistõttu on seda lihtne transportida.

Lisainfo

Tootja
Neno
Toote tüüp
Kiik

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet