• −15%
Cybex Sirona Gi I-Size 0-20 kg Moon Black
zoom_out_map
- 15%

Cybex Sirona Gi I-Size 0-20 kg Moon Black

Eduka Cybex Sirona sarja uusim turvatool on veelgi kõige mugavam: Sirona Gi i-Size. See on turvalisemaks reisimiseks seljaga sõidusuunas ning sellel on integreeritud lineaarne külgkokkupõrke kaitse, et pakkuda kaitset igast küljest. Pakkuge oma lapsele mugavust 360° pöörlemise abil, sujuvaks autosse sisenemiseks ja sealt väljumiseks. Ventilatsioon igal küljel hoiab sõidu jahedana – vali Plus versioon, kui soovid võrgust kangast ja veelgi rohkem hingavust. Seljatoe viis lamamisasendit pakuvad kohandatud mugavust mõlemas sõidusuunas, nii pisikestele vastsündinutele kui ka nelja-aastastele lastele. 360° pöörlev mugavus ja turvalisus lapse esimeseks neljaks eluaastaks: Sirona Gi i-Size.

356,15 €
419,00 €
Värv
  • Moon Black
    Moon Black
    Eeldatav tarne 1 kuni 2 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 3,56 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Kuni 50% kõrgem turvalisus*

Seljaga sõidusuunas sõitmine on üks turvalisemaid viise lapsele reisimiseks. Eesmise kokkupõrke esimestel kriitilistel hetkedel surutakse lapse keha vastu polsterdatud turvaistme kesta, minimeerides liikumise ja vähendades lapse kaelale mõjuvat jõudu. Seljaga sõidusuunas sõit on kohustuslik kuni 15 elukuud (pikkuseni 76 cm), kuid soovitame hoida last seljaga sõidusuunas nii kaua kui võimalik. Sirona Gi i-Size on loodud mugavaks sõiduks seljaga sõidusuunas lastele kaaluga kuni 20 kg. (*võrreldes sama turvaistmega, mis on näoga sõidusuunas laupkokkupõrke korral. Sisetesti tulemus, kasutades 2022. aasta ADAC esikokkupõrke testi kriteeriume.)

Kiire ja lihtne sõidukisse sisenemine

Stressivaba algus teie teekonnale. Lihtsalt pöörake turvaiste autoukse poole ja tõstke laps turvatooli. Väldite pinget seljale, samal ajal kui teie laps tunneb end mugavalt endale sobivas lamamisasendis.

Optimaalne hingavus

Mugavus igal aastaajal. Ventilatsioon igal küljel laseb õhul läbi turvatooli kanalite voolata, viies ära palavuse ja aidates vältida lapse higistamist. Plus versioon on valmistatud võrkkangast, mis suurendab hingavust kuni kuus korda, võrreldes tavaliste kangastega.

Funktsioonid

Külgkaitse

Integreeritud lineaarne külgkokkupõrke kaitse (L.S.P) kaitseb teie last külgkokkupõrke jõu eest. Töötades koos löögijõudu hajutava kestaga vähendab L.S.P. süsteem oluliselt löögijõu mõju lapsele.

Alati mugavas asendis

Leidke ideaalne lamamisasend, olenemata sellest, kas teie laps on vastsündinu või väikelaps. Seljatugi on reguleeritav ning sellel on viis asendit mõlemas sõidusuunas ja sõidukisse mineku asendis. Kui laps magama jääb, saate ühe käega istme reguleerida lamavasse asendisse, lastes tal veidi kauem magada.

Kasvab koos teie lapsega kuni 4-eluaastat

Kui teie laps kasvab, reguleerige Sirona Gi i-Size peatuge, et see sobiks mugavalt igal kasvuetapil. Peatoe 12-asendit võimaldavad teie lapsele kohandatud istuvust, kusjuures turvarihmad pikenevad automaatselt iga peatoe reguleerimisega – ja selleks vajate ainult ühte kätt.

Lihtne autosse sisenemine

Kui kinnitate last turvatooli turvarihmadega vajate igakülgset abi. Sirona Gi i-Size turvatooli külgedel on geniaalsed aasad, mis on disainitud selleks, et hoida turvarihmad avatuna lapse turvatooli tõstmise ajal. Seljaga sõidusuunalt ümberlülitumine nägu sõidusuunda on sama lihtne.

Lihtne paigaldus ja kinnitamine

Sirona Gi i-Size turvatooli seadistamine võtab vaid hetke. Kasutage ergonoomilist käepidet, et kinnitada ISOFIX klambrid sõiduki istmekinnitustesse ja pikendage tugijalga. Mõlemad tagavad turvatooli stabiilsuse ja lisaturvalisuse. Visuaalsed indikaatorid annavad märku turvaistme on õigest paigaldusest, tagamaks kaitse.

Mis kuulub komplekti?

  • Sirona Gi i-Size turvatool
  • Integreeritud isofix alus
  • Kasutusjuhend

Tehniline info:

  • Sobilik vanusele: alates umbes 3 elukuud kuni 4 eluaastat (koos eraldi beebisisuga sobilik alates sünnist) beebisisu ei kuulu komplekti*
  • Sobilik lastele pikkuses: 61-105 cm (alates 40 cm koos eraldi beebisisuga)
  • Sobilik lastele kaaluga: Maksimaalselt 20 kg
  • Toote mõõtmed: pikkus 710 mm, laius 440 mm, kõrgus 750 mm
  • Toote kaal 13 kg
  • Heakskiitmise määrus: ÜRO R129/03
  • Hooldusjuhised: Kangast katted masinpestavad 30°C juures
67908

Lisainfo

Tootja
Cybex
Toote tüüp
Turvatoolid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet