• −15%
Leclerc Luxury Seatliner istmepehmendus vankrisse
zoom_out_map
- 15%

Leclerc Luxury Seatliner istmepehmendus vankrisse

Leclerc Luxury Seatliner istmepehmendus on täiuslik täiendus teie lapse lapsevankrile, mis rõõmustab teda aastaringselt. Disainitud ülima hoole ja tähelepanuga detailidele. Mõeldud selleks, et pakkuda teie lapsele parimat võimalikku mugavust. Parimatest materjalidest valmistatud Leclerc Luxury istmepehmendus on kerge, hingav ja uskumatult pehme. Pehmendused pakuvad teie lapsele mugavust ja tuge pikkade jalutuskäikude ajal, samal ajal kui niiskust juhtivad omadused hoiavad lapse jahedana ja kuivana ka kõige kuumematel suvepäevadel.

84,15 €
99,00 €
Värv
  • Must ääristus
    Must ääristus
    Eeldatav tarne 1 kuni 2 t.p
  • Hall ääristus
    Hall ääristus
    Eeldatav tarne 1 kuni 2 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 0,84 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Leclerc Luxury Seatliner istmepehmendus on täiuslik täiendus teie lapse lapsevankrile, mis rõõmustab teda aastaringselt. Disainitud ülima hoole ja tähelepanuga detailidele. Mõeldud selleks, et pakkuda teie lapsele parimat võimalikku mugavust.

Parimatest materjalidest valmistatud Leclerc Luxury istmepehmendus on kerge, hingav ja uskumatult pehme. Pehmendused pakuvad teie lapsele mugavust ja tuge pikkade jalutuskäikude ajal, samal ajal kui niiskust juhtivad omadused hoiavad lapse jahedana ja kuivana ka kõige kuumematel suvepäevadel.

Meie istme vooder on valmistatud neljast kihist, milles on kombineeritud puuvill ja viskoos, et tagada soojusregulatsioon ja võimaldada õhuvoolu teie lapse ümber. See tagab talvel sooja ja suvel jaheduse. Puuvill on hüpoallergeenne, et vältida allergilisi reaktsioone teie lapse nahal.

Universaalne disain tähendab, et saate selle istmevoodri kiiresti ja lihtsalt lisada igale lapsevankrile, mille tulemuseks on turvaline ja mugav istuvus. Kui on aeg puhastada, võtke vooder lihtsalt välja ja visake see pesumasinasse (30°C pesu), et hooldustööd oleksid muretumad. Pärast pesemist pange see linale kuivama. 

Kuid asi ei ole ainult mugavuses - meie Luxury Seatliner lisab teie lapsevankrile ka rafineeritust. Kaunis, klassikaline disain täiendab iga lapsevankrit või lapsevankrit. Alates ilusast viimistlusest kuni kõrgekvaliteediliste materjalideni on selle istumisvoodri iga aspekt mõeldud selleks, et parandada teie lapse jalutuskäigu kogemust. Musta või halli sidemega saadaval olev Luxury Seatiner täiendab kõiki Leclerc Baby lapsevankreid.

Investeeri sel aastal oma pisipõnni jaoks parimasse, kasutades meie Luxury Seatliner'i. Nad väärivad vaid parimat ja me oleme kindlad, et see istumisliner pakub neile mugavust, stiili ja luksust, mida nad väärivad.

Mis on karbis?

  1. Leclerc Luxury Seatliner istmepehmendus
  2. Väike ilmastikukindel kandekott

Omadused

  • Sobib mis vanuses: 6 kuud +
  • Kokkupandamata mõõdud: 78 x 34 cm
  • Karbi suurus: 310x120x340 mm
  • Materjal: puuvill ja viskoos 
  • Täiendavad omadused:
    • Pehme polsterdus
    • Temperatuuri reguleerimine
    • Lihtne kinnitada kõikidele Leclerc Baby lapsevankritele.
    • Minikott kaasas (veekindel)

Lisainfo

Tootja
Leclerc
Toote tüüp
Vankrite lisavarustus

Eriviited

ean13
6096313934976

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet