• −25%

Espiro Husky 2in1 2023 XL

Mitmekülgne jalutuskäru Espiro Husky XL on loodud spetsiaalselt beebiga külmal aastaajal jalutamiseks, kuid sobib ka aastaringseks kasutamiseks. Kõndimisplokk ja turvahäll on valmistatud nii, et laps oleks võimalikult palju külma ja tuule eest kaitstud. Espiro Huskyga pakutakse teile imelisi jalutuskäike alates puru sünnist ja 4-5 aastaks.

Mugavuse suurendamiseks on Espiro Husky XL-ga kaasas suurepärane aksessuaaride pakett, mis sisaldab jalavarju, fliistekki, sooja fliisist tropi ja mõnusat muhvi ema kätele. Šassii on kohandatud ka talvisteks pidustusteks lumistel radadel – suured rattad tagavad suurepärase maastikusõidu ja on varustatud hea löögisummutusvõimega.

471,75 €
629,00 €
Värv
  • blue iceberg
    blue iceberg
    Eeldatav tarne 4 kuni 9 t.p
  • beige horizon
    beige horizon
    Eeldatav tarne 10 kuni 20 t.p
  • graphite wind
    graphite wind
    Eeldatav tarne 4 kuni 9 t.p
Kogus
tarneaeg nõudmise korral

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 4,72 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Espiro Husky - kaasaegne multifunktsionaalne jalutuskäru, millel on suur XL turvahäll, mis on teiega sünnist kuni jalutuskäru lõpuni. 

Kui laps sünnib, muutub nii palju. Me teame, kui oluline on lapse turvalisus ja mugavus vanemate jaoks. Seetõttu disainisime täiesti uue, avara ja samas kerge XL vankrikorvi. See on äärmiselt hubane ja pehme, mis muudab selle turvaliseks kohaks, kus reisida ja hästi magada. Vaadake, kui funktsionaalne see on. Husky koos avara vankrikorviga!

Veelgi suurem ja mugavam vankrikorv.

Jalutuskäru brändi vankrikorv on umbes 77 cm pikk ja seest 40 cm lai. Samuti on see kerge - kaalub vaid 3,90 kg. Lõime selle selleks, et suurendada teie lapse reisimise mugavust. Avar vankrikorv mahutab lapse kergesti täiendavasse magamiskotti, mis on kasulik külmematel päevadel.

Avar iste

Iste on konstrueeritud nii, et igas vanuses väikelaps saaks selles turvaliselt reisida. Istme pehme sisekülg parandab lisaks väikelapse mugavust ning istme kinnitamise võimalus mõlemas sõidusuunas võimaldab täielikku liikumisvabadust. Lisaks tagab jalatoe kaasaegne ja muudetud kuju jalutuskäru täiusliku välimuse.

Funktsionaalne raam

 Nüüd on jalutuskäru kokkuklapitamine veelgi lihtsam, olenemata olukorrast. Konstruktsioonielementide uus disain tagab mugava töö ilma tarbetu aja raiskamiseta. Ergonoomilised nupud hõlbustavad kõigil vanematel jalutuskäru lahtivõtmist ja voltimist. Muudetud rataste proportsioonid ja esikülg: ainulaadne, ühtlane välimus ja täielik sõidumugavus igal teel.

Lisainfo

Tootja
Espiro
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka: