• −10%
Tutis MIO Plus Thermo 2in1
zoom_out_map
- 10%

Tutis MIO Plus Thermo 2in1

Elegantne, ebatavaline, manööverdatav, meeldejääv – see kõik on Tutis Mio Plus 2 in 1 jalutuskäru kohta! Selle mudeli lõid insenerid ja disainerid, võttes arvesse kaasaegsete vanemate vajadusi: reisimine, reisimine, aktiivne elustiil, soovimatus paigal istuda.

854,10 €
949,00 €
Värv
  • Pearl
    Pearl
    Tarneaeg 5-20 t.päeva
  • Graphite
    Graphite
    Tarneaeg 5-20 t.päeva
  • Turquoise
    Turquoise
    Tarneaeg 1-4 t.päeva
  • Pacific Green
    Pacific Green
    Tarneaeg 1-4 t.päeva
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 8,54 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

MUGAVUS KOHTUB STIILIGA
Tutvuge stiilse Mio Plus Thermoga - kõige kompaktsema ja silmapaistvama Tutise jalutuskäruga. Mio Plus Thermo on täiuslik kombinatsioon mugavusest ja stiilist - see on seni kõige kergem ja kompaktsem täismõõtmeline Tutis jalutuskäru. Mio Plus Thermo on disainitud spetsiaalselt kiireks ja aktiivseks linnaeluks - uute kohtade avastamiseks, tiheda liiklusega kaubandustänavatel jalutamiseks või sõpradega kohvikus kohtumiseks. Kaasaegne disain koos segmendikujulise varikatuse konstruktsiooniga eristab seda jalutuskäru massist, samas kui luksuslik tikand koos kvaliteetsete uhkete kangastega ja läbimõeldud ventilatsioonisüsteemiga muudavad selle jalutuskäru esmaklassiliseks.

TERMOTEHNOLOOGILINE POLSTER
Mio Plus Thermo on varustatud uhiuue padjaga, mis pakub teie lapsele igakülgset turvalisust. See ülikerge polster kaalub vaid 0,35 kg ja on valmistatud vastupidavatest, kuid elastsetest materjalidest, mis kaitsevad teie last väliste löökide eest. Lisaks sellele ei teki tänu kõrgele soojapidavusele lapsele temperatuurikõikumisi ei külmas ega soojas kliimas. Tasakaalustatud temperatuur ja täiendav õhuliikumine tagavad, et võrevoodi jääb kuivaks ning on kaitstud hallituse ja bakterite eest.

PANORAAMVENTILATSIOON
Lihtsalt eemaldatavast põhikapuutsist avaneb ainulaadne konstruktsioon teise kapuutsi kahekordse õhuventilatsiooniga. Ülemine panoraamvõrguaken tagab suurepärase ventilatsiooni ja võimaldab beebil vaadelda taevast. Teine ventilatsioon on paigutatud kapuutsi alla ja annab lapsele võimaluse jälgida oma ümbrust kõhuli lamades. Mio Plus Thermo mõlemad ventilatsioonid on kinnitatud tõmblukuga, mis muudab selle töökindlamaks, kuna ventilatsiooniaknad jäävad paika.

TUTIS ALL-ROADTM TEHNOLOOGIA RATTAD
Meie oma inseneriteaduskonna poolt välja töötatud uued Tutis All-RoadTM Technology rattad sobivad suurepäraselt maastiku- ja metsaradade vallutamiseks, tagades samal ajal mugavuse kõigile asjaosalistele.

ILLUSTRATSIOONID VARAJASE ARENGU JAOKS
Mio Plus Thermo üks põnevamaid osi on varjatud illustratsioonid kuubiku sees. Mitmesugused kõrge kontrastsusega illustratsioonid kuuri sees aitavad parandada lapse nägemist ning tugevdada aju ja silmade vahelisi seoseid. Oleme valinud taevakehad, nagu päike, kuu, pilved ja tähed, mis tähendavad, et ainult taevas on piir.

PANORAAMVENTILATSIOON
Lihtsalt eemaldatavast põhikapuutest avaneb ainulaadne struktuur teisese kapuutsi kahekordse õhuventilatsiooniga. Ülemine panoraamvõrguaken tagab suurepärase ventilatsiooni ja võimaldab lapsel taevast vaadata. Teine ventilatsioon on paigutatud kapuutsi alla ja annab lapsele võimaluse jälgida oma ümbrust kõhuli lamades. Mio Plus'i mõlemad ventilatsioonid on kinnitatud tõmblukuga, mis muudab selle töökindlamaks, kuna ventilatsiooniaknad püsivad paigal.

MATRASTA
Pehme ja hingav madrats koosneb kolmest erinevast kihist: SILVER-IONSTM kaitsega puuvillast, puuvillast ja polüestrist ning villast ja polüestrist. Kolme kihi ja SILVER-IONSTM-tehnoloogiaga katte kombinatsioon tagab beebidele mugavuse ja heaolu. Lisaks on Mio Plus Thermo madrats tikitud, mis annab sellele elegantsi.

LIHTNE JA KOMPAKTNE KOKKUPANDAV
Mio Plus Thermo alusmaterjali saab kokku voltida koos istmeüksusega ja see on esimene Tutis lapsevanker, mis on mõlemal viisil kokku volditav. Tänu uuele konstruktsioonile saab nii esi- kui ka vanemaga suunatud istmeasendit kompaktselt kokku voltida nagu raamatut. See kokkuvoldimissüsteem annab vanematele vabaduse valida transpordi osas ja võimaldab neil olla tõhusam. Lisaks on kokkupandud lapsevanker kompaktne ja mahub hõlpsasti auto pagasiruumi või koju.

LAIENDATUD KASUTAMINE
Tänu pikendatud seljatoeosale saab Mio Plus Thermo istumisüksust kasutada palju kauem. Uuendatud seljatugi on 52 cm pikk, seega on istumisüksus mugav ka hiljem, kui laps on pikem ja vanem. Istumisüksus on sertifitseeritud kasutamiseks kuni 3-aastase lapse või 22 kg kaaluni.

LAMAV ISTMEÜKSUS
Vastavalt lapse vajadustele saab istumisosa 3 asendisse tagasi lükata: istuda, täies horisontaalasendis magamiseks ja vahepealses/standardses asendis. Täieliku horisontaalse asendi pikkus on 100 cm ja laius 40 cm, et laps saaks mugavalt välja sirutada.

KESKKONNAMÄRKUSED
Valmistatud tipptasemel nailonist ja täiustatud klaaskiuga, rattad on oluliselt vastupidavamad kriimustustele ja deformatsioonidele.
Rehvide eriline tekstuur muudab need vastupidavamaks.
Enesevõetud POM-puksid eesosas muudavad rataste manööverdamise lihtsaks ning kaitsevad neid ka korrosiooni eest.
Kohandatud PU-rehvide tehnoloogia koos reljeefse joonega jaotab kaalu, et muuta jalutuskäigud agiilsemaks ja õrnemaks.
Laiad madala profiiliga rehvid tagavad hõlpsa kulgemise olenemata maastikust.
Erinevalt tavalistest rehvidest jäävad PU-rehvid pehmeks ka madalatel temperatuuridel.
Tagumised laagrid neelavad umbes 70% kogu kaalust (lapsevanker + laps).

MIS ON KARBIS
Kandekott
Istmeüksus
Istmeüksuse kaitsev käepide
Šassii
Ostukott
Šassii turvavöö
Kott/seljakott
Kandekoti jalakate
Istmeosa jalakate
Madrats
Vihmakaitse
Sääsevõrk

Lisainfo

Tootja
Tutis
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet