• −15%

Neno Bianco rinnapump + rinnahoidja Neno Libero

See on nii elegantse disainiga üks moodsamaid elektroonilisi rinnapumpasid. Neno Bianco on professionaalne ja lihtsalt kasutatav seade, mis on hoolikalt valmistatud, et vastata ka kõige nõudlikuma ema nõuetele. Rinnapumba väiksuse ja kaalu tõttu saab selle lihtsalt kaasasolevasse sametkotti pakkida ja reisile kaasa võtta.

144,50 €
170,00 €
Eeldatav tarne 3 kuni 20 t.p
Kogus
tarneaeg nõudmise korral

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 1,45 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Neno Bianco kahekordne kolmefaasiline juhtmeta elektriline rinnapump Libero korsetiga

Neno on juhtiv bränd elektrooniliste rinnapumpade ja õige imetamise eest hoolitsevate toodete vallas.

VABADE KÄTEGA LAKTAATSIOONI rinnahoidja

Neno Biancoga saate Neno Libero rinnahoidja. Käed on vabad – võid töötada või last hoida. Rinnahoidja kandmine pole mõeldud ainult piima tõmbamiseks. Tootest võib saada alternatiiv klassikalisele rinnahoidjale, kuna see toetab rinda.

UNIVERSAALSUURSUSES rinnahoidja (XS-XL)

Neno Liberol on reguleeritav rinnaalune 71-102 cm ja rihmad kogupikkusega 46 cm. See on disainitud mitmekülgselt, et seda saaks kanda iga naine. Rinnahoidja rinnalaiust saab reguleerida tänu eemaldatavale esiosale. Õrn puuvillane materjal võimaldab seda mõnuga kanda.

3 FAASI

  • I faas – ALGNE STIMULATSIOON – intensiivsed ja pindmised liigutused, mis stimuleerivad piimanäärmeid piima tootma. Kestab 2 minutit, pärast mida läheb automaatselt II faasi.
  • II faas – DEEP Pumping – pikad ja sügavad liigutused tõhusaks piimatarbimiseks. See kestab seni, kuni pump automaatselt välja lülitub, s.t. 28 minutit.
  • III faas – SEGAREŽIIM – see on täiendav rindade stimulatsioon, mida saab kasutada pumpamise lõpus. Aitab stimuleerida rindu ja suurendada laktatsiooni. Lülitub käsitsi sisse nupu "M" abil. See järgneb II faasile. Lülitub automaatselt välja 30 minuti pärast

PERSONALISEERITUD TÖÖREŽIIM

Neno Biancos saate reguleerida iga kolme faasi võimsust ja kestust vastavalt oma vajadustele. Iga faasi jaoks saate valida 9 võimsustaseme vahel.

VAHETAV LETER

Neno seeria rinnapumpade lehtrid on valmistatud õrnast Jaapani silikoonist, mis kohandub ideaalselt naise rinna tundliku nahaga. Neno Bianco komplektist ei leia mitte ainult 2 standardsuuruses 24 mm lehtrit, vaid ka 2 21 mm lehtrit, mis on mõeldud väikeste nibude jaoks.

KAASAS PREMIUM PUDELID

Neno Bianco komplektis on 2 esmaklassilisest materjalist pudelit. Need on lastele täiesti ohutud ega sisalda BPA-d. Need on vastupidavad kõrgetele temperatuuridele, värvimuutusele ja vähem vastuvõtlikud mehaanilistele kahjustustele. Pudelitel on ka kaks stabiilset ja ideaalselt istuvat alust.

100% HÜGIEENILINE

Neno seeria rinnapumpadel on intelligentne suletud süsteem. See on keskkondade eraldatuse kõrgeim aste. Tänu sellele võid olla kindel, et rinnapumba mehhanismi ei satu mingil moel piim. See tagab teie vastsündinule kõrgeima hügieeni ja ohutuse kõigi turul saadaolevate rinnapumpade seas.

PUUTEPALD

Neno Biancol on taustvalgustusega paneel, tänu millele saad rinnapumpa kasutada ka öösel. Puutenuppude abil saate muuta režiime ja imemisvõimsust. Ekraanil kuvatakse ka praegune aku tase ja seadme kasutusaeg.

SUPER KINGITUS TULEVASTELE EMALE

Luksuslik rinnapump on ideaalne kingitus lapse sünni puhul, mis tuleb kindlasti kasuks igale emale esimestel sünnitusjärgsetel nädalatel. Kvaliteetne, eksklusiivsesse karpi pakendatud, rõõmustab iga lapseootel ema.

ELEGANTNE DISAIN

See on nii elegantse disainiga üks moodsamaid elektroonilisi rinnapumpasid. Neno Bianco on professionaalne ja lihtsalt kasutatav seade, mis on hoolikalt valmistatud, et vastata ka kõige nõudlikuma ema nõuetele. Rinnapumba väiksuse ja kaalu tõttu saab selle lihtsalt kaasasolevasse sametkotti pakkida ja reisile kaasa võtta.

TÄISKOMPLEKT

Neno Bianco on täiskomplekt värskele emale. Kaasas kõik vajalik: Neno Bianco rinnapump • Stiilne ümbris • USB-C kaabel • 2 piimapudelit • 4 lehtrikorki • 2 lehtrit 21 mm • 2 lehtrit 24 mm • 2 pudelihoidjat • Silikoontoru • 2 pudelikorki • 4 klappi • 2 lutipudelit • 2 külmutuskotti piim firmalt Neno • Ühendus kottide ja rinnapumba jaoks.

TWIST-OFF TEHNOLOOGIA

Tänu TWIST OFF tehnoloogiale saate kasutada adapterit koos kotiga ja rinnapumbaga piima välja lüpsa ilma seda valamata. Adapter tagab kõrge söötmishügieeni ilma piima saastumise ohuta. Kõik on kiire ja lapsele turvaline. See on mugavus noorele ja hõivatud emale.

ANNA ENDAEGA

Rinnapump säästab aega imetavatele naistele, kes soovivad võimalikult kiiresti tööle naasta. Saate piima pressida ja hoida seda Neno kottides. Seadme toiteallikaks on USB-C kaabel ja laadimisaeg on ligikaudu 2 tundi. Laetud rinnapump on valmis 2 tundi pidevaks tööks.

TARVIKUD JA VARUOSAD

Kui rinnapumba varuosad kuluvad, saab need välja vahetada. Neno varuosade komplekt on varuosade komplekt, mis sobib kõikidele Neno seeria rinnapumpadele. Koosneb 24 mm lehtrist, membraanist, PVC torust ja ventiilist. Maksimaalse mugavuse tagamiseks oleme kasutusele võtnud kolmes suuruses vahetatavad lehtrid: 21 mm, 24 mm ja 27 mm.

ÕHU IMUMISE TEHNOLOOGIA

Neno lehtrites kasutatav AIR SUCTION tehnoloogia vastutab beebi loomuliku imemisrefleksi ideaalse jäljendamise eest. See on ka luti mugavuse ja mugavuse tagatis. See lahendus tagab tõhusama piima väljutamise ja kaitseb piimajuhade pigistamise eest.

Lisainfo

Tootja
Neno
Toote tüüp
Emale

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Neno rinnapiima säilituskotid 20 tk ja adapter

18,00 € −15% 15,30 €