• −10%

Neno Perfetto Juhtmevaba elektrooniline rinnapump

Neno Perfetto kolmefaasiline juhtmevaba veekindel elektrooniline rinnapump. Seega saate seadet kasutada duši all või duši all käies. Seadmele langevad veepiisad ja ruumis ringlev veeaur ei mõjuta rinnapumba tööd halvasti.

90,00 €
100,00 €
Eeldatav tarne 1 kuni 2 t.p
Kogus
tarneaeg nõudmise korral

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 0,90 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

- Neno Perfetto rinnapumbaga saate kaasa kriimustuskindla pudeli aluse, nibu ja korgiga, sametist säilituskoti, kahes suuruses lehtreid: SLIM 21 mm ja MEDIUM 24 mm, samuti kaks mugavat toiduhoiukotti koos pistik, mida saab ka osta. Tänu sellele lahendusele saad tooteid otse kotti pressida, et neid oleks lihtne külmutada.

- Kõik Neno rinnakaitsed on valmistatud kvaliteetsest pehmest Jaapani silikoonist, et tagada maksimaalne pumpamismugavus.

- Premium materjalist - PPSU - valmistatud pudel on lastele täiesti ohutu ega sisalda BPA-d. Lisaks iseloomustab seda kõrge kuumakindlus ning väiksem vastuvõtlikkus mehaanilistele vigastustele ja võimalikele kriimustustele.

- Neno kaubamärki soovitavad kõige sagedamini emad, ämmaemandad ja sertifitseeritud imetamiskonsultandid. Võite olla kindel, et tegemist on kõrgeima kvaliteediga toodetega, mis vastavad kaasaegsetele meditsiinilistele teadmistele.

- Igas kolmes faasis: stimulatsioon, aktiivne toitmine ja segatud, töötab rinnapump 9 reguleerimistasandil. See on tõhusa piima väljapressimise tagatis.

- Tänu oma kompaktsele suurusele ja kergele kaalule mahub Neno Perfetto rinnapump kergesti naise käekotti. Saate seda alati endaga kaasas kanda ja piima välja pressida, kui tunnete vajadust. Kiire ja lihtne laadimine USB-C-ga ning aku, mis kestab 4 täistäitmistsüklit ühe laadimisega, annab teile vabaduse ja enesekindluse.

- Toode on kaasaegne ja õrna värvitooniga, tänu millele meeldib see kindlasti ka nõudlikumatele emadele.

- Neno Perfettot saab steriliseerida traditsiooniliste meetoditega, kasutades keeva vett või professionaalseid desinfektsioonivahendeid (nt Neno Vita). Rinnapumba komponentide steriliseerimine meie eritootega võtab aega vaid 10 minutit!

- Tänu intuitiivsele puutepaneelile on Neno Perfettoga töötamine nauding. Ühest puudutusest piisab pumpamisrežiimi või toite muutmiseks ja seadme kohandamiseks oma vajadustele. Rinnapump jätab teie seaded meelde ja lülitub järgmisel kasutamisel sisse vastavalt teie eelistustele.

- Neno lehtrites kasutatav AIR SUCTION tehnoloogia vastutab beebi loomuliku imemisrefleksi täiusliku taasesitamise eest. See on ka nibu mugavuse ja mugavuse garantii, samuti tõhusam pumpamine ja kaitse piimakanalite pigistamise eest.

Lisainfo

Tootja
Neno
Toote tüüp
Rinnapump

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Neno rinnapiima säilituskotid 20 tk ja adapter

18,00 € −15% 15,30 €