• −15%

Neno Berkano Juhtmeta pööratav beebimonitor

Neno Berkano beebimonitori vastuvõtjal on lihtsalt loetav 3,2-tolline ekraan, nii et miski ei jää teie tähelepanuta. VOX-režiimi sisenemiseks vajutage nuppu MENU. Selles režiimis lülitub ekraan energia säästmiseks automaatselt välja. Monitor aktiveerub automaatselt, kui lasteaias tuvastatakse müra. Videobeebimonitor on varustatud kahepoolse sidesüsteemiga, tänu millele ei kuule mitte ainult lapse toast kostvaid helisid, vaid ka teises toas viibides temaga rääkida. Tutvuge moodsa elektroonilise video-beebimonitori Neno Berkano liigutatava peaga, mis võimaldab jälgida last käeulatuses: 300 kraadi horisontaalselt ja 50 kraadi vertikaalselt.

131,75 €
155,00 €
8-20 tööpäeva
Kogus
tarneaeg nõudmise korral

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 1,32 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Hoolikas kaameravalve jälgib teie lapse iga liigutust, nii et võite olla kindel, et teie väike on pideva järelevalve all. Neno Berkano videobeebimonitor on varustatud temperatuurianduriga, tänu millele saate kontrollida oma lapse soojuslikku mugavust. Beebimonitor võimaldab ka beebile unelaulu mängida. Seadmel on tervelt 8 sisseehitatud meloodiat, mis aitavad beebil rahulikult uinuda. Videosignaali ulatus on kuni 50 meetrit siseruumides ja kuni 260 meetrit väljas. Kõik see teie lapse veelgi suurema mugavuse ja ohutuse tagamiseks. Neno Berkano video-beebimonitor võimaldab jälgida oma magavat beebit ka täielikus pimeduses. Seda kõike tänu sisseehitatud IR LED-idele. Neno Berkano beebimonitoril on sisseehitatud äratuskella funktsioon. Saate määrata aja, millal vastuvõtja teid äratab ja kontrollib, kas teie laps magab korralikult.

Video beebimonitor Neno Berkano ei ole ainult elektriline beebimonitor. Seade sobib ideaalselt ka eakate jälgimiseks, samuti maja või korteri interjööri jälgimiseks. Hoolitsesime mitte ainult lapsehoidja funktsionaalsuse, vaid ka kasutusmugavuse eest. Seadme alumisel küljel olev spetsiaalne klambrisüsteem võimaldab kinnitada beebimonitori seinale või beebivoodi külge. Nii saate oma väikest vaadata mis tahes nurga alt, olenevalt sellest, kuidas valite seadme kinnitamise.

Funktsioonid:

- Optiline näit

- Toite indikaator

-3,2 tolline ekraan

- Aku indikaator

- Signaali indikaator

- Liigutatav kaamera (300 kraadi horisontaalselt ja 50 kraadi vertikaalselt)

-8 hällilaulu

- Häire

-Temperatuuriandur

- Kahepoolne suhtlus

-VOX-funktsioon (sisse/väljas)

- Öörežiim

Lisainfo

Tootja
Neno
Toote tüüp
Raadio- ja videomonitorid

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet