• −10%
Jooksuratas  Skiddou Poul jooksuratas
zoom_out_map
- 10%

Skiddou Poul jooksuratas

Skiddou Poul jooksuratas suurepärane viis motoorsete oskuste arendamiseks ja tasakaalu õppimiseks üle 3-aastastel lastel. See on loodud tagama maksimaalse vastupidavuse ja ohutuse. Sellel on juhtraud, magneesiumisulamist ühes tükis raam ja täispuhutavad rehvid. Lastele parimat tasakaaluliikurit on raske leida!

116,82 €
129,80 €
Värv
  • Denim
    Denim
    Eeldatav tarne 8 kuni 17 t.p
  • Keep Pink
    Keep Pink
    Eeldatav tarne 8 kuni 17 t.p
  • Nomadic dream
    Nomadic dream
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
  • Skiddou
    Skiddou
    Eeldatav tarne 1 kuni 9 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 1,17 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Esitleme ainulaadset tasakaaluliikurit Poul, mis on inspireeritud sportlikust disainist ja soovist pakkuda vanematele ja lastele vastupidavat toodet aastateks. Umbes 3 kg kaaluv kaherattaline jalgratas on valmistatud magneesiummaterjalist, mis on kogu raam. Oluline on märkida, et see on valmistatud ühest tükist, mis tagab maksimaalse tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele. Kui teie laps saab vanemaks, selgub, et peate sadulat kohendama. Miski aga ei sega, sest disain kohandub omanikuga! Laste tasakaaluliikur Poul on funktsionaalne, disain ja arenev.

Kerge ja vastupidav

Pouli konstruktsioon on valmistatud magneesiumisulamist – see on ülimalt vastupidav ja kahjustustele vastupidav. Vaatamata sellele on see kerge – Poul kaalub umbes 3 kg, mis teeb selle kaasaskandmise lihtsaks.

Laste liigeste ohutus

Jalgratas Poul on varustatud jalatugedega, et hoida jalgu rippumast näiteks allamäge sõites. See on viis lapse õigeks hooldamiseks - tema liigesed on alati turvalised.

Tähelepanu, ma tulen!

Rattaga on kaasas kelluke, tänu millele hakkad õppima ohutust ja reegleid – see on esimene samm iseseisvaks jalgrattaga sõitmiseks. Teie beebi saab hoiatada möödujaid oma lähenemise eest!

Väikestele uurijatele

Teisest küljest hindavad väikesed avastajad üllatust, mille oleme pakendisse peitnud – see on ebatavaline värviraamat, mis äratab loovuse sügavaimad kihid. Sa juba tead, kuidas pärast rattasõitu lõõgastumiseks aega veeta.

Mugav sadul

Pehme sadul pakub lapsele sõidu ajal mugavust. Oleme need varustanud ka reguleerimissüsteemiga, tänu millele saavad ratast kasutada nii väikesed kui ka suured lapsed - sõiduk jääb teie juurde kauemaks.

60515

Lisainfo

Tootja
Skiddou
Toote tüüp
Jooksuratas

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet