• −10%

Espiro Sonic Gel

Täissuuruses, hooajaline jalutuskäru, mis on täis funktsioone ja tarvikuid, suurtel hooldusvabadel ratastel, mis sobib ideaalselt kõikidele kõnnitee ebatasastele raskustele. Alates 0 kg kuni 22 kg! Sellel on lihtne voltimissüsteem, mida tehakse vaid ühe käeliigutusega.

233,10 €
259,00 €
Värv
  • Denim Blue
    Denim Blue
    Eeldatav tarne 1 kuni 7 t.p
Kogus

1% tagastatakse

Teie boonuskontole - 2,33 €

  Tasuta tarne alates 95€

Läti, Leedu, Soome - alates 150 eurost

 

Järelmaksu võimalus

Püsikliendi soodustus

sentiment_very_satisfiedKliendiks registreerideks kõik hinnad 5% soodsamad täishinnast

Parima hinna garantii

done_allKui leiad identse toote mõnest teisest eesti internetikauplusest soodsamalt kompenseerime Teile hinnavahe

Garantii

verified_user2 aastat kõikidele toodetele (kui toote leheküljel ei ole märgitud teisiti).

Maksevõimalused

featured_play_listSwedbank, SEB, Coop, LHV, Citadele, Luminor, Revolut, Esto, Placet Group, Holm

Espiro Sonic Gel vanker on mõeldud lapsevanematele ja lastele, kes soovivad vankrit intensiivselt kasutada iga päev aastaringselt. Vankril on tugev raam suurtel geelratastel, millel on suurepärane löögisummutus, mis tuleb hästi toime kõigi teepinna konarustega. Vanker on varustatud ruumika istmega ja väga suure kahekordse UV50+ kaitsega laiendatava varikatusega (välisriie ja spetsiaalne sisemine varikatuse kangas).

baner-skos-sonic(1).jpeg

espiro-sonic-gel-2022.jpeg

Tugev raam suurte ratastega

Espiro Sonic Gel 2022 raam on tugev, kuid samas kerge. Sellel on lihtne voltimissüsteem – vajutage lihtsalt küljenuppu ja tõmmake istme kõrval asuvat käepidet ning jalutuskäru läheb automaatselt kokku. Seda saab hoida nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt, võttes vähe ruumi. Käru käepidemel on kaitseraua, mis kaitseb käru kokkupandud vigastuste eest. Kõik jalutuskäru rattad on varustatud amortisatsioonisüsteemiga ning esirattad pöörlevad ja lukustuvad. Unikaalne omadus on väga mahukas korv tarvikute ja ostude jaoks. Vanker on varustatud ergonoomilise käsipiduriga, mis on käru puhul haruldane.

Mahukas eemaldatav iste

Espiro Sonic Gel iste ja varikatus on ainulaadsed – neid saab lihtsalt raami küljest eemaldada ja sama kiiresti tagasi panna, muutes kanga puhastamise lihtsaks. Iste on ruumikas, seljatugi reguleeritav horisontaalasendisse. Vankri kapuuts on üks suuremaid, lisaks laiendatav, veekindel ja varustatud lisavisiiriga. See kaitseb suurepäraselt tuule ja vihma, aga ka päikese eest. Kapuuts on loodud selleks, et teie laps oleks soojadel päevadel mugav - selle kangal on topelt UV50+ kaitsesüsteem (pealisriie ja spetsiaalne kapuutsi sisekangas), samuti suured tuulutusaknad. Käruga on kaasas soe jalakate, mis kaitseb teie last külma ja vihma eest.

 

Sünnist vankrikorviga

Käru Espiro Sonic Gel saab kasutada alates lapse esimestest elupäevadest. Tänu polstri hõlpsale eemaldamisele spetsiaalsete adapterite abil saate kinnitada Una universaalse kandekorvi või turvahälli. See on ideaalne lahendus vanematele, kes valivad lapsevankrit alates sünnist. Need lahendused muudavad Espiro Sonic Gel 2022 kompaktseks reisisüsteemiks!

 

 

  • Käru tagaosa on reguleeritav erinevatesse asenditesse, laps saab mugavalt horisontaalselt istuda, uinakut teha või magada. Kõiki seljatoe tasemeid saab reguleerida seljatoe tagaküljel olevate rihmade abil.
  • Reguleeritav ökonahast käepide muudab jalutuskäru hõlpsasti käsitsetavaks nii pikka kui ka lühikest kasvu vanematele.
  • Kapuutsil on topelt UV50+ kaitsesüsteem (pealisriie ja spetsiaalne kapuutsi sisekangas).
  • Jalutuskäru jalatugi on reguleeritav. Kui teie laps naudib kärus magamist, laiendab jalatoe tõstmine magamispinda.
  • Kapuuts on väga suur ja sellel on lisapikendus – lihtsalt keera tõmblukk lahti ja venita kapuutsi nii palju kui võimalik. Kaitseb suurepäraselt lapsi päikese ja vihma eest.
  • Vankril on kapoti suured tuulutusaknad, mis on täiendavalt kaitstud võrega. Tuulutusaknad on eriti mugavad suvel, kui lapsed kärus magavad.
  • Kärul on täiendav väiksem aken, mida saab kasutada lisaventilatsioonina või lapsevanemal jalutuskäikude ajal last jälgida.
  • Kärul on ainulaadne ergonoomiline ja väga mugav käsipidur.
  • Eco-nahast kaitserauda on lihtne puhastada. Saate selle kiiresti ja mugavalt ühelt küljelt lahti võtta, vajutades vastavat nuppu.
  • Espiro Sonic Gel 2022-l on 4 täisvedrustusega geelratast.
  • Esirattad on 360-kraadise pöördega ja lukustatavad otse edasi sõitmiseks.

Komplekt sisaldab: jalutuskäru, jalakate. Vihmakile on vaja eraldi osta!

60886

Lisainfo

Tootja
Espiro
Toote tüüp
Käru

Eriviited

No customer reviews for the moment.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet